Digitale jaaroverzicht 2016 staat online!

We kijken altijd vooruit, maar af en toe is het goed om ook terug te blikken. In dit artikel vindt u het digitale RAVU jaaroverzicht en krijgt u een indruk van de belangrijkste ontwikkelingen, initiatieven en resultaten van 2016. Het jaar 2016 stond bij de RAVU symbool voor verbeterkracht. Veel nieuwe ontwikkelingen die de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg ten goede komen.

Voorpagina klein

 

We kijken altijd vooruit, maar af en toe is het goed om ook terug te blikken. In dit artikel vind u het digitale RAVU jaaroverzicht en krijgt u een indruk van de belangrijkste ontwikkelingen, initiatieven en resultaten van 2016. Het jaar 2016 stond bij de RAVU symbool voor verbeterkracht. Veel nieuwe ontwikkelingen die de kwaliteit en veiligheid van de patiëntenzorg ten goede komen.

Ons bedrijf bruist van de ontwikkelingen en verbeterslagen. Wij hebben er een aantal voor u uitgelicht in ons digitale jaaroverzicht. We leiden u door 2016 in woord en beeld. Zo hebben we bijvoorbeeld een videocompilatie gemaakt van alle verbetermaatregelen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Samen met onze medewerkers bekijken wij op diverse gebieden hoe goed het gaat en hoe het nog beter kan. Het leveren van een goede kwaliteit van patiëntenzorg staat hierbij voorop. In het jaaroverzicht demonstreren collega’s de nieuwe reanimatierichtlijnen en –methode, De IGEL- methodiek.

Met gemeenten en vrijwilligersorganisaties hebben wij grote stappen gemaakt in het aansluiten van vele burgers op het reanimatienetwerk van HartslagNu. In het jaarverslag kunt u door middel van een interactieve kaart zien dat 17 van de 26 gemeenten in de provincie Utrecht inmiddels zijn aangesloten op het burgerreanimatienetwerk. De overlevingskans bij reanimatie neemt hierdoor verder toe. Comfort voor patiënten hebben wij kunnen verhogen door vacuümmatrassen in gebruik te nemen en door middel van een voorlichtingsvideo leggen wij uit hoe we het vacuümmatras gebruiken.

Het jaaroverzicht is ten slotte een goede manier om u een inzicht te geven in ons werk, want ambulancezorg is een enorm breed begrip en beslaat vele gebieden van de zorgketen. Zo nemen onze medewerkers actief deel in rampenbestrijding, stomen we medewerkers klaar om beter te leren omgaan met psychiatrische patiënten, verbeteren we de samenwerking met de huisarts en nog veel meer. Maar dat kunt u lezen in ons jaaroverzicht 2016!

Veel lees- en kijkplezier! Klik op onderstaande afbeelding om naar het jaarverslag te gaan.

Voorpagina